top of page

Energia yhdistyminen

Päivitetty: 7. tammik.

Energia yhdistymisen tarkoitus on linjata sinut omaan ydinenergiaasi.

Yhdistyminen tehdään aina energiasuojautumisen jälkeen. Yhdistyminen siirtää meidät korkeammalle energiataajuudelle eli nostaa värähtelytaajuutta, vahvistaa intuitiota ja yhteyttä itseen. Se auttaa myös siirtymään mielen ohjauksesta sydämen ohjaukseen.


Säännöllisen energia suojautumisen ja yhdistymisen tekeminen nostaa värähtelyäsi, herkistää aistejasi ja avaa yhteyden korkeampaan minääsi. Alat kuulemaan intuitiotasi paremmin ja näet asioita selkeämmin. Olosi muuttuu kevyemmäksi ja rakkaudellisemmaksi. Sisäinen valosi vahvistuu. Sisäisen valon voimistuessa sisälle painetut tunteet ja prosessit voivat nousta tietoisuuteesi. Valo valaisee aina varjot. Se on siis myös hyvä tapa nostaa asioita omaan tietoisuuteen sekä edetä omassa henkisessä kasvussa kohti eheämpää minuutta.Energia yhdistyminen
Energia yhdistyminen

Miten teet energia yhdistymisen?


Energiasuojauksen jälkeen ensimmäinen vaihe on yhdistyä tietoisesti maaenergiaan ja sen jälkeen lähde-energiaan.

Energiat kulkevat chakrajärjestelmäsi läpi sulautuen toisiinsa sydämesi (sydänchakran) kohdalla.


Toisesssa vaiheessa katkaistaan energiayhteydet palleachakrasta muihin. Ajatukset ovat energiaa, ja ne kuullaan henkimaailman puolella. Ajatuksillasi luot energiayhteyksiä ja -lankoja omasta energiakentästäsi muihin ihmisiin ja paikkoihin. Joka kerta kun ajattelet jotain ihmistä tai paikkaa, lähetät osan hengestäsi matkaan tutkimaan paikkojen energioita etukäteen. Välillenne syntyy energialanka. Henki kulkee aina edelläsi sinne, minne ajatuksillasi sitä kuljetat. Siitä syntyy ns. etiäinen. Jokin asia on saattanut alkuun tuntua hyvältä, mutta hetken päästä tuleekin päinvastainen tunne, mikä johtuu siitä, että henkesi on välittänyt energiatiedon kyseisestä paikasta tai ihmisestä.

Energialangat kiinnittyvät pääasiassa palleachakraan, josta olet yhteydessä muihin ihmisiin tai paikkoihin, ellei niitä ajoittain katkaise. Toisiin ihmisiin yhdistyvät energialangat voivat katketa itsestään, tai ne pitää katkaista tietoisesti. Energialankoja voi katkaista myös koko aurakehosta. Meidän jokaisen on hyvä ajoittain latautua omassa ydinenergiassa. Sen jälkeen meillä on taas voimavaroja olla yhteydessä muihin.Energia yhdistyminen
Energia yhdistyminen

Kolmannessa vaiheessa on hyvä pyytää henkeäsi palaamaan takaisin kehoosi puhdistussuodattimen tai -siivilän läpi, niin että kaikkien muiden ihmisten ja paikkojen energiat jäävät sinun ulkopuolellesi. Jos emme ajoittain pyydä omaa energiamme palaamaan takaisin kehoon, voi energiakehomme hajaantua. Tämä tekee hajamielisen ja sekavan olotilan. Oman henkesi palautuessa takaisin kehoosi tunnet olosi taas kokonaiseksi ja vahvaksi.


Neljännessä vaiheessa yhdisty korkeimpiin energiatasoihisi eli sieluun, korkeampaan minään ja lähde-energiaan. Virrata rakkaudellista energiaa lähteestä kaikkiin chakroihisi ja kehoosi.


Energia suojautumisen ja yhdistymisen voi tehdä päivittäin tai aina kun koet sitä tarvitsevasi.Katso video 'Energia suojautuminen ja -yhdistyminen':


Katso video 'Energia suojautuminen ja -yhdistyminen' suoratoistona:Jos haluat oppia tekemään energiasuojautumisen ja energia yhdistymisen, voit ostaa Amarelian verkkokaupasta ohjatun ‘Energiasuojautuminen ja yhdistyminen’ -meditaation. Linkit löydät alta:41 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Meditaatiot

تعليقات

تعذر تحميل التعليقات
يبدو أن هناك مشكلة فنية. حاول إعادة الاتصال أو تحديث الصفحة.
bottom of page