top of page

Energiasuojautuminen

Päivitetty: 7. tammik.

Energiasuojautuminen on oman energiakentän suojaamista rakkaudellisella energialla. Suojautuminen tehdään aina silloin, kun haluat suojata omaa tai toisen ihmisen aurakenttää, teet energiatyötä tai haluat nostaa omaa värähtelytaajuuttasi. Energiasuojautuminen tehdään aina ennen energiayhdistymistä, koska yhdistyminen avaa yhteyden energiamaailmaan. Avautuminen altistaa kaikille universumin energioille, myös ei toivotuille energioille.Energiasuojautuminen
Energiasuojautuminen

Energiasuojautumisen tarkoitus on suojata sinua vapaamatkustajilta, joita et tahdo omaan energiakenttääsi. Tietoinen energiasuoja luodaan aina korkeamman rakkauden energialla, ei pelosta tai mielestä käsin. Pelkoenergia luo sulkevan energian ympärillesi, kun taas rakkaudellinen suoja päästää kaiken hyvän läpi, mutta hidastaa tai estää negatiivisen energian pääsyn energiakenttääsi.

Rakkaus on siis vahvin suojasi. Se on korkeavärähteisin energian muoto, jota on luonnostaan olemassa omassa ydinenergiassasi. Korkeavärähteinen energia on aina matalavärähteistä energiaa vahvempi. Niinpä on hyvä pukea energiasuojavaatteet päälle aina ennen energiatyöskentelyä, sillä olet oman energiasi lopullinen portinvartija.


Energiasuojia voi olla erilaisia esim. suojahuntu, pyramidi, energiaputkilo jne. Suojan muodolla ei ole energiamaailmassa merkitystä vaan sillä, miten rakkaudellisella energialla se on luotu. Tärkeintä on intentiosi ja yhteytesi rakkauteen. Käytä sellaista mielikuvaa energiasuojasta, jonka koet suojaavan sinua parhaiten. Esim. uskonnollisella ihmisellä tämä voi olla risti tai raamattu.


Energiahoitajan on hyvä suojata oman energian lisäksi hoidettavan energia, jolloin hoidon aikana matalavärähteiset energiat eivät pääse liikkumaan henkilöstä toiseen, vaan hoito toteutuu puhtaasti korkeavärähteisen energian virtauksessa hoidettavan parhaaksi. Ilman tietoista energiasuojaa meillä on usein mentaali-, tunne-, tai alitajuntapuolella tarttumapintaa, joihin vastavoimien on helppo kiinnittyä energiayhteyksien avauduttua. Tarttumapinnat ovat usein tiedostamattomia. Sen vuoksi oman sisäisen maailman kohtaaminen ja puhdistaminen on hoitajalle tärkeää, jotta oma aurakenttä pysyy kirkkaana ja puhtaana.


Energiasuojautuminen
Energiasuojautuminen

Ketä siis haluamme päästää omaan aurakenttäämme? Meillä on luontainen suojeluvaisto meidän kotiamme kohtaan. Harvoin pidämme ovea auki tarkastamatta, kuka kotiimme saapuu. Yhtälailla sinun on tärkeää huolehtia omasta energiakentästäsi, jotta voit kokea itsesi tasapainoiseksi ja vahvaksi.Katso video 'Energiasuojautuminen ja -yhdistyminen':Katso video 'Energiasuojautuminen ja -yhdistyminen' suoratoistona:
Jos haluat oppia tekemään energiasuojauksen ja yhdistymisen, niin voit ostaa verkkokaupastani ohjatun meditaation. Linkin löydät alta:86 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Meditaatiot

Comments


bottom of page