top of page
Picture4.jpg

Näkymatkameditaatiot ©

Amarelian henkisen kasvun meditaatiot tarjoavat laajan valikoiman tietoisuutta avaavia meditaatioita. Videoiden kirjastosta löydät konkreettisia ohjattuja harjoituksia, käytännön työkaluja henkiseen hyvinvointiin, opastettuja meditaatioita ja paljon muuta mitä et löydä muualta.

Voimaeläimet

Henkisen kasvun meditaatiot

Henkisen kasvun meditaatioiden tarkoitus on auttaa sinua avautumaan energiamaailmalle, herkistämään aistejasi ja kokemaan asioita oman totuuden kautta. Koe energiamaailman rajattomat mahdollisuudet ja seikkaile energioiden ihmeellisessä maailmassa omalta kotisohvaltasi. Meditaatiot ovat ohjattuja, jolloin sinun on helppoa sukeltaa oman kokemuksen äärelle. Löydä meditaatioiden avulla sisäinen maailmasi.

Energiasuojautuminen ja yhdistyminen meditaatio

Energiasuojautuminen ja yhdistyminen meditaatio kannattaa tehdä aina ennen muita meditaatioita, jos haluat voimakkaampia ja selkeämpiä energiakokemuksia. Tämän meditaation avulla irtaannut arjen pyörityksestä sekä mielen höpinöistä ja linjaudut ydinenergiasi kautta luonnollisesti omaan sydämeen ja rakkauden taajuudelle. Rakkauden taajuudelta on helpompaa tunnustella energiamaailmaa. Voit alkuun tehdä tätä meditaatiota päivittäin, jotta saat nostettua omaa värähtelytaajuuttasi ja omia energioitasi. Ajan kanssa voit tehdä tämän nopeammin oman ajatuksen voimalla ilman ohjausta

This meditation should always be done before other meditations if you want stronger and clearer energy experiences.

Energiaasuojautuminen ja yhdistyminen.jpg
Picture7.jpg

Kaikki meditaatiot 3 kk hintaan 97 €, tai kaikki meditaatiot kuukaudeksi 33 €. 

Henkinen kasvu
Ihmisosat ja sielu
Chakrat ja aura
Avaruus