top of page

Energia suojautuminen

Päivitetty: 7. tammik.

Energia suojautuminen on oman energiakentän suojaamista rakkaudellisella energialla. Suojautuminen tehdään aina silloin, kun haluat suojata omaa tai toisen ihmisen aurakenttää, teet energiatyötä tai haluat nostaa omaa värähtelytaajuuttasi. Energia suojautuminen tehdään aina ennen energiayhdistymistä, koska yhdistyminen avaa yhteyden energiamaailmaan. Avautuminen altistaa kaikille universumin energioille, myös ei toivotuille energioille.Energia suojautuminen
Energia suojautuminen

Energia suojautumisen tarkoitus on suojata sinua vapaamatkustajilta, joita et tahdo omaan energiakenttääsi. Tietoinen energia suoja luodaan aina korkeamman rakkauden energialla, ei pelosta tai mielestä käsin. Pelkoenergia luo sulkevan energian ympärillesi, kun taas rakkaudellinen suoja päästää kaiken hyvän läpi, mutta hidastaa tai estää negatiivisen energian pääsyn energiakenttääsi.

Rakkaus on siis vahvin suojasi. Se on korkeavärähteisin energian muoto, jota on luonnostaan olemassa omassa ydinenergiassasi. Korkeavärähteinen energia on aina matalavärähteistä energiaa vahvempi. Niinpä on hyvä pukea energiasuojavaatteet päälle aina ennen energiatyöskentelyä, sillä olet oman energiasi lopullinen portinvartija.


Energia suojia voi olla erilaisia esim. suojahuntu, pyramidi, energiaputkilo jne. Suojan muodolla ei ole energiamaailmassa merkitystä vaan sillä, miten rakkaudellisella energialla se on luotu. Tärkeintä on intentiosi ja yhteytesi rakkauteen. Käytä sellaista mielikuvaa energiasuojasta, jonka koet suojaavan sinua parhaiten. Esim. uskonnollisella ihmisellä tämä voi olla risti tai raamattu.


Energiahoitajan on hyvä suojata oman energian lisäksi hoidettavan energia, jolloin hoidon aikana matalavärähteiset energiat eivät pääse liikkumaan henkilöstä toiseen, vaan hoito toteutuu puhtaasti korkeavärähteisen energian virtauksessa hoidettavan parhaaksi. Ilman tietoista energiasuojaa meillä on usein mentaali-, tunne-, tai alitajuntapuolella tarttumapintaa, joihin vastavoimien on helppo kiinnittyä energiayhteyksien avauduttua. Tarttumapinnat ovat usein tiedostamattomia. Sen vuoksi oman sisäisen maailman kohtaaminen ja puhdistaminen on hoitajalle tärkeää, jotta oma aurakenttä pysyy kirkkaana ja puhtaana.


Energia suojautuminen
Energia suojautuminen

Ketä siis haluamme päästää omaan aurakenttäämme? Meillä on luontainen suojeluvaisto meidän kotiamme kohtaan. Harvoin pidämme ovea auki tarkastamatta, kuka kotiimme saapuu. Yhtälailla sinun on tärkeää huolehtia omasta energiakentästäsi, jotta voit kokea itsesi tasapainoiseksi ja vahvaksi.Katso video 'Energia suojautuminen ja -yhdistyminen':Katso video 'Energia suojautuminen ja -yhdistyminen' suoratoistona:
Jos haluat oppia tekemään energia suojauksen ja yhdistymisen, niin voit ostaa verkkokaupastani ohjatun meditaation. Linkit löydät alta:85 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Meditaatiot

Comments


bottom of page