top of page
Yoga Asana

Full Body Orgasm

Vapauta sisäinen pyhä voimasi
 

Picture231.jpg

Kenelle kurssi on

Full body orgasm kurssi on muuttava matka, joka on räätälöity henkisen kasvun, itsetietoisuuden ja sisäisen heräämisen etsijöille. Tämä kurssi on kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tietoisuuden tutkimisesta ja korkeimman potentiaalinsa vapauttamisesta. Kurssi tarjoaa kattavan ymmärryksen ja käytännön opastusta Kundalinin voimakkaan energian hyödyntämiseen.

Kurssi on miehille ja naisille.

FBO verkkokurssi mainoskuva.png

Verkkokurssi on nyt saatavilla!
 

planner-4884740_640.jpg

Mitä hyötyä saat kurssista

 • Yhteys sydämeesi ja tunteisiisi avautuu

 • Seksuaalienergiasi avautuu ja puhdistuu

 • Saat iloa ja keveyttä

 • Kehoyhteytesi vahvistuu

 • Aurakehosi ja valokehosi vahvistuvat

 • Mielialasi kohenee ja koet mielihyvää

 • Chakrasi avautuvat ja tasapainottuvat

 • Koet inspiraatiota, luovuutta ja voimaantumista

 • Itsetuntosi ja luottamuksesi omaan sisäiseen voimaan vahvistuu

 • Henkinen ja fyysinen jaksamisesi sekä yleinen hyvinvointisi lisääntyvät

 • Rohkeutesi ilmentää omaa todellista itseäsi ja omia tunteitasi lisääntyy

 • Aistisi ja yhteytesi omaan korkeampaan tietoisuuteesi sekä intuitioosi herkistyvät

KURSSIPÄIVÄN OHJELMA

Kurssipäivänä opetellaan liikuttamaan omaa elämänvoimaenergiaa/ kundaliinienergiaa ja koetaan koko kehon energeettinen orgasmi erilaisten harjoitteiden kautta. 

Kesto ja hinta

Kurssin kesto klo 12 -18.00 ja hinta 150 €

Maksu laskulla etukäteen.

Kurssi toteutuu Jaanan hieronta ja hyvinvointi tiloissa, Helsingissä, Töölössä. Ruusulankatu 18.

Mukaan mahtuu 6 henkilöä. 

feather-6839032_640.jpg
Seuraava kurssi: 

Su 27.10 klo 12-18.00
 
pink-3861994_640 (1).jpg

Kurssin osallistujille:

 • Energiahoidot Dianalle alehintaan 120 € (norm. 140 €) kesto 2h.)
 • Hoidot Jaanalle -15 % 

MIKÄ ON FULL BODY ORGASM

Full body orgasm ( eli koko kehon energeettinen orgasmi) on kundaliini energian liikuttamista omassa chakrakanavassa, joka saa aikaan orgastisen elämänvoimaenergian kokemuksen tunteen.

 

Elämänvoimaenergia on elävää ja  pyhää energiaa, joka sisältää kaiken universaalisen tiedon ja voiman elämän kokemiseen. Sitä ylläpitää jokin suurempi selittämätön voima, joka ylläpitää elämää.

Elämänvoimaenergia on elämän energiaa, joka yhdistää meidät universaaliin rakkauteen ja korkeampaan yhteyteen.  

Koko kehon energeettinen orgasmi on kundaliinienergian liikuttamista niin, että sen vapautuessa juuri-, ja sakraalichakrasta energia kulkeutuu chakrakanavaa pitkin ylimpiin chakroihin ja palautuu kehänä takaisin alimpiin chakroihin. Tämän elävöittävän energian tunteminen kehossa on mahdollista vain silloin, kun on saavuttanut syvän rentoutumisen tilan ja turvallisuuden tunteen.

 

Chakroissamme olevat tunnelukot, traumat, pelot, jännitystilat yms. estävät chakrojen avautumisen ja kundaliinienergian nousemisen. Näin ollen on tärkeätä työskennellä omien tunteiden ja mielen kanssa. Mielen kontrollin ollessa vahva, on vaikeata antautua voimallisen energian vietäväksi. Tämän räjähtävän energian tunteminen ja vapauttaminen voi olla mielelle pelottavaa, sillä silloin meidän täytyy irrottautua täysin mielen hallinnasta ja vapautua antautumisen, tuntemisen ja kokemisen tilaan.

Energeettinen orgasmi eroaa fyysisestä orgasmista siten, että perinteisessä orgasmissa kundaliinienergia saattaa tiedostamatta vapautua kehosta pois, jolloin se jättää olon raukeaksi ja väsyneeksi. Koko kehon energeettisessä orgasmissa kundaliinienergia jää vaikuttamaan kehoon avaten ja hoitaen aurakehoamme ja chakroja. Energian jäädessä kehoon, se elävöittää ja voimistaa meitä ja tunnet olosi hoidon jälkeen kokonaiseksi ja virkeäksi.

 

Kundaliinienergian saavuttaessa sydänchakran, se avaa ja puhdistaa siellä olevia tunteita. Saavuttaessa sydämen ensimmäisen kerran energia purkautuu usein nauruna tai itkuna. Myöhemmin energia kulkeutuu kehossa tasaisemmin.

Kurssin ohjaajat

Diana Nazerova

Näkijä, energiahoitaja & 

henkisen kasvun mentori

Diana on toiminut näkijänä, henkisen kasvun mentorina, energiahoitajana ja kouluttajana yli 12 vuoden ajan, avaten ihmisten tietoisuutta ja sydänyhteyttä. Dianalla on vahva yhteys henkimaailmaan. Rakkaudellinen läsnäolo on auttanut monia löytämään itsensä, elämän tarkoitustaan ja potentiaalinsa. Energiahoidoissa monet ovat vapautuneet raskaista energioistaan ja löytäneet sisäisen valonsa uudestaan. Monen ihmisen elämänpolku on saanut pysyvän käänteen tiedostavampaan suuntaan Dianan välittämän tiedon, sekä puhdistavan ja avaavan energian ansiosta.  

Hieronta yrittäjä

Jaana on ainutlaatuinen hieroja, joka osaa lukea ihmisen kehosta syvimpiä tunteita. Hoidot ovat kokonaisvaltaisia, intuitiivisia ja elämänvoima energiaa aktivoivia. Jaana on auttanut monia avautumaan ja vapauttamaan kehon kautta erilaisia tunnelukkoja, jännitystiloja ja stressiä. Jaanan aito läsnäolo on avannut monien ihmisten sydämiä ja rohkaissut oman itsen ilmaisussa. Jaanan avoin olemus on inspiroiva ja mukaansa tempaavaa, tuoden asiakkailleen paljon iloa ja keveyttä. Taustalla hänellä on yli 10 vuoden kokemus hieroja yrittäjänä Helsingissä, Töölössä. Lisäksi hänellä on joogaohjaajan, näkijän ja energiahoitajan koulutus ja on super hyvä avamaan ja liikuttamaan kundaliini energiaa hoitojen aikana.

Jaana Turtio

IMG-20210925-WA0000.jpg
Anchor 2

Kurssilaisten palautteita

"Diana lempeällä ja läsnäolevalla olemuksella luo turvallisen ilmapiirin avautua full body orgasm kokemukselle. Koko kehon energeettinen orgasmi oli hyvin vapauttava ja voimaannuttava kokemus, joka osaltaan auttoi mm. oman luovuuden heräämisessä. Hoidon jälkeen koen ehdottomasti olevani kokonaisempi. Aion hyödyntää opittuja asioita myös omassa makuuhuoneessa. "

Anna

bottom of page