top of page
Flower in Sunlight

Henkien valoon lähettäminen

Feather.png

 

 Oletko kiinnostunut henkimaailmasta ja työskentelystä henkimaailman energioiden kanssa?

Tervetuloa yhteiseen energiapiiriin siirtämään välitilaan jääneitä henkiä valoon. Tule kokemaan yhteys henkimaailmaan ja elämyksiä yhteisen työskentelymme kautta. Sinulla ei tarvitse olla etukäteiskokemusta, sillä vetäjät ohjaavat työskentelyä ja opastavat jokaista osallistujaa. 

Tilaisuudessa on tarjolla teetä ja iltapalaa.

Hinta tarjoiluneen on 50 €

Maksu käteinen, mobile pay

SEURAAVA TILAISUUS JÄRJESTETÄÄN :

PAIKKA: SIMAPORTTI 3E (VANTTILA, ESPOO)

nappi.png

Kurssin ohjaajat

Picture1.jpg

Diana Nazerova

Näkijä, energiahoitaja

& henkisen kasvun mentori

Diana on toiminut näkijänä, henkisen kasvun mentorina, energiahoitajana ja kouluttajana yli 10 vuoden ajan, avaten ihmisten tietoisuutta ja sydänyhteyttä. Dianalla on vahva yhteys henkimaailmaan. Rakkaudellinen läsnäolo on auttanut monia löytämään itsensä, elämän tarkoitustaan ja potentiaalinsa. Energiahoidoissa monet ovat vapautuneet raskaista energioistaan ja löytäneet sisäisen valonsa uudestaan. Monen ihmisen elämänpolku on saanut pysyvän käänteen tiedostavampaan suuntaan Dianan välittämän tiedon, sekä puhdistavan ja avaavan energian ansiosta.  

CA5A6D44-2964-4F6C-9501-60120CF62C3A.jpeg

Heli Haaro

Intuitiivinen äänihoitaja ja henkimaailman tulkki

Heli välittää rakkaudellisia viestejä henkimaailmasta ja kanavoi intuitiivisesti energiaa rentouttavissa äänihoidoissa. Heli kohtaa jokaisen ihmisen lämmöllä ja auttaa elämän solmukohdissa.

CA5A6D44-2964-4F6C-9501-60120CF62C3A.jpeg
Anchor 2
bottom of page