top of page
Three Women

Women's Circle - Naisten Piiri

Feather.png

 

 

Jakaminen on aina ollut naisille ominaista ja voimaannuttavaa. Tätä perinnettä haluamme jatkaa luoden luottamuksellisen, hyväksyvän ja rakkaudellisen ilmapiirin, jossa jokaisella on mahdollisuus tulla kuulluksi ja nähdyksi omana
itsenään. Rakkaudellisessa ympäristössä voimme avata sydämiä ja jakaa tuntojamme.

 

Jokainen voi avautua ja jakaa sen verran kuin hyvältä tuntuu. Opetellaan samalla läsnäolevaa ja tilaa antavaa kuuntelua. Miten tärkeä taito se onkaan. Vaalitaan toisen kertomaa luottamuksella ja kunnioituksella.

 

Naisten piiri järjestetään kerran kuukaudessa vaihtuvilla teemoilla.

Kurssi järjestetään Jaanan hieronta ja hyvinvointitiloissa, Helsingissä, Töölössä. Ruusulankatu 18.

Mukaan mahtuu 8 naista.

Hinta 50 €. Maksu käteinen, mobile pay tai korttimaksu. Maksu paikanpäällä.

Peruminen vuorokautta aikaisemmin, muuten peritään kurssimaksusta 50 %.

SEURAAVAT NAISTEN PIIRIT:

nappi.png

Kurssin ohjaajat

Picture1.jpg

Diana Nazerova

Näkijä, energiahoitaja

& henkisen kasvun mentori

Diana on toiminut näkijänä, henkisen kasvun mentorina, energiahoitajana ja kouluttajana viimeisen 10 vuoden aikana, avaten ihmisten tietoisuutta ja sydänyhteyttä. Dianalla on vahva yhteys henkimaailmaan. Rakkaudellinen läsnäolo on auttanut monia löytämään itsensä, elämän tarkoitustaan ja potentiaalinsa. Energiahoidoissa monet ovat vapautuneet raskaista energioistaan ja löytäneet sisäisen valonsa uudestaan. Monen ihmisen elämänpolku on saanut pysyvän käänteen tiedostavampaan suuntaan Dianan välittämän tiedon, sekä puhdistavan ja avaavan energian ansiosta.  Lisäksi Diana tekee myös tantrisia hoitoja ja pitää koulutuksia.

Jaana Turtio

Hieronta yrittäjä

Jaana on ainutlaatuinen hieroja, joka osaa lukea kehosta ihmisen syvimpiä tunteita. Hoidot ovat kokonaisvaltaisia, intuitiivisia ja elämänvoima energiaa aktivoivia. Jaana on auttanut monia avautumaan ja vapauttamaan kehon kautta erilaisia tunnelukkoja, jännitystiloja ja stressiä. Jaanan aito läsnäolo on avannut monien ihmisten sydämiä ja rohkaissut oman itsen ilmaisussa. Jaanan avoin olemus on inspiroiva ja mukaansa tempaavaa, tuoden asiakkailleen paljon iloa ja keveyttä. Taustalla hänellä on 8 vuoden kokemus hieroja yrittäjänä Helsingissä, Töölössä. Lisäksi joogaohjaajan, näkijän ja energiahoitajan koulutus.

IMG-20210925-WA0000.jpg
Anchor 2
bottom of page