top of page
Buddha Statue

Näkijä 2 kurssi

Loputon usko valoon jokaisen sielussa on elämäntehtävä

Feather.png

Näkijä 2 kurssi on jatkokurssi Näkijä 1:lle.

 

Avaa korkeampi tietoisuutesi ja luo yhteys universaaliin rakkauteen.

Näkijä kurssilla sinulla on mahdollisuus sukeltaa pintaa syvemmälle todellisen itsen äärelle.

 

KURSSI SISÄLTÖ:

 

- Korkeampi sieluyhteys

- feminiini- ja maskuliinienergia sekä elämänvoimaenergia

- elämäntehtävät, sieluntehtävät, karma ja oppiläksyt

- chakra- ja aurajärjestelmät

- henkioppaat, enkelit ja ylösnousseet, voimaeläimet

 

Kurssin tavoite on tietoisuuden kasvu ja oman yhteyden luominen. Työskentelemme ryhmässä, sillä ryhmästä kumpuava voima luo rikkaamman ympäristön oivaltamiselle ja oppimiselle. Kunnioittaen kuitenkin jokaisen yksilöllistä matkaa. Kurssilla meditoidaan paljon. Kokemus itsensä äärelle pysähtymisestä olisi hyötyä. Meditaatiot ovat ohjattuja, joten kurssi soveltuu myös avaramielisille aloittelijoille. Tietoisuuden kasvun matka kokonaisuudessaan kestää vajaan vuoden.

 

Näkijä 2 jatkokurssi kestää 5 kk. Kurssin hinta 140 €/kk, laskulla.

Maksupäivä kuukauden 15 päivä. Edeltävä lasku pitää olla maksettuna ennen seuraavaa kurssi kertaa.

Mukaan mahtuu 9 henkilöä.

 

KURSSIMAKSU SISÄLTÄÄ:

 

- Teoriat: Äännitteenä, jotka voi kuunnella omalla ajalla ennen kurssitapaamista + paperiversiona

- Tapaamiset kerran kuukaudessa. Tapaamiskerroilla meditoidaan ja tehdään näkymatkoja, niin omaan kuin toisen (kurssilaisen) energiaan ohjaajan avustuksella. Saat mediaatiot myös äännitteenä, jolloin voit kuunnella niitä milloin haluat.

- 1 kurssi puhelu kanssani 5 kk:den aikana. Lisä puheluita saa 1h 40 €.

- Energiahoidot kauttani alehintaa 100 € (norm 135€) kesto 2h.

- Suljettu facebook ryhmä yleistä keskustelua ja tiedotusta varten.

 

Jos et pääse osallistumaan tapaamiskerralle, niin voit tehdä harjoitteita omalla ajalla toisen kurssilaisen kanssa tai jatkaa harjoitteiden tekoa seuraavalla kurssikerralla.

Kurssi totetutetaan Jaanan hieronta ja hyvinvointi tiloissa, Helsingissä, Töölössä. Ruusulankatu 18.

Mukaan mahtuu 9 henkilöä. Ryhmiä voi olla useampia.

Kurssin hinta 140 €/kk

KURSSIPÄIVÄT: 

Näkijä 2 kurssi la ja energiahoitokurssi su

21.-22.1, 18.-19.2, 18.-19.3, 22.-23.4, 20.-21.5

 

nappi.png

Kurssin ohjaaja

Picture1.jpg

Diana Nazerova

Näkijä, energiahoitaja

& henkisen kasvun mentori

Diana on toiminut näkijänä, henkisen kasvun mentorina, energiahoitajana ja kouluttajana yli 10 vuoden ajan, avaten ihmisten tietoisuutta ja sydänyhteyttä. Dianalla on vahva yhteys henkimaailmaan. Rakkaudellinen läsnäolo on auttanut monia löytämään itsensä, elämän tarkoitustaan ja potentiaalinsa. Energiahoidoissa monet ovat vapautuneet raskaista energioistaan ja löytäneet sisäisen valonsa uudestaan. Monen ihmisen elämänpolku on saanut pysyvän käänteen tiedostavampaan suuntaan Dianan välittämän tiedon, sekä puhdistavan ja avaavan energian ansiosta. 

Asiakkaiden palautteet

Vuosi 2018 oli ja on ollut yksi parhaimmista. Avaamaan, nostamaan, herättämään, ravistelemaan, saada energiat todella virtaamaan kehossa, mielessä, sielussa ja hengessä. Kiitos Diana vahvasta otteesta, mutta niin rakkauden täytteisestä jokaisesta kurssi kerrasta. Olet rohkea, laaja-alainen,korkealle taivaisiin asti vienyt meitä aina uusien asioiden pariin.​

Kurssi antaa isot valmiudet kohdata omat oppiläksyt, haasteet, omat vahvuudet, kasvukohdat. Rakkaudella lähestyttäessä ja korkean minän johdattaessa elämä alkaa näyttää ja tuo sen todellisen potentiaalin esille. Sain paljon rohkeutta, uskaltaa antaa rakkauden näkyä kaikissa ihmisten kanssa kohtaamisissa. Olen oppinut kurssista sen miten tunnistaa vielä tarkemmin mitkä asiat elämässä ovat tärkeempiä.

Kiitos Diana kaikesta, olet määrätietoinen, vaikuttava opettaja, puhuja, esiintyjä <3

Dianan näkijä kurssi oli minun kohdalla elämää mullistava. Kurssilla henkiset kykyni aktivoituivat ja sitä kautta maailmani laajeni valtavasti. Dianan keskusteleva opetustyyli loi avoimen tunnelman kurssipäiviin. Sain kurssilta myös hyviä ystäviä, joiden kanssa pidämme edelleen tiiviisti yhteyttä. Kurssi antoi minulle sellaista yltäkylläisyyttä jota en olisi edes voinut kuvitellakaan. Diana tuki jokaista kurssille osallistujaa prosesseissa ammattimaisella ja lempeällä otteella <3

Kiitos Diana todella upeasta Näkijäkurssista. Opin paljon uutta empaattisessa ja inspiroivassa ohjauksessasi. Sinulla on taito valaa uskoa ja luottamusta jokaisen henkiseen kehitykseen! Olet luova ja taitava puhuja. Osaat myös kuunnella herkällä korvalla ja luoda jokaiselle turvallisen olon ryhmässä. Olen löytänyt ja kokenut hoidoissasi vaikuttavan ja rakkaudellisen energiamaailman, joka on vahvaa osaamisaluettasi. Sydämellinen kiitos, että olet valaissut henkistä polkuani ja johdattanut minua sillä tiellä eteenpäin!

ANNA

HELI

JAANA

Anchor 2
bottom of page