top of page
Yoga Asana

Full Body Orgasm

Vapauta sisäinen pyhä voimasi
 

Feather.png

Tervetuloa tutustumaan elämänvoimaenergiaasi ja vapauttamaan sen omaan käyttöösi. Elämänvoimaenergia on elävää ja  pyhää energiaa, joka sisältää kaiken universaalisen tiedon ja voiman elämän kokemiseen. Sitä ylläpitää jokin suurempi selittämätön voima, joka ylläpitää elämää.

Elämänvoimaenergia on elämän energiaa, joka yhdistää meidät universaaliin rakkauteen ja korkeampaan yhteyteen. Kurssilla tutustut omaan elämänvoimaenergiaasi ja opit liikuttamaan sitä oman chakrakanavan läpi.

Katso lisää Koko kehon energeettisestä orgasmista tästä.

FBO verkkokurssi mainoskuva.png

Verkkokurssi on nyt saatavilla!
 

Katso videot alta:

MITÄ HYÖTYÄ SAAT KURSSISTA JA FULL BODY ORGASMISTA:

 • Yhteys sydämeesi ja tunteisiisi avautuu

 • Seksuaalienergiasi avautuu ja puhdistuu

 • Saat iloa ja keveyttä

 • Kehoyhteytesi vahvistuu

 • Aurakehosi ja valokehosi vahvistuvat

 • Mielialasi kohenee ja koet mielihyvää

 • Chakrasi avautuvat ja tasapainottuvat

 • Koet inspiraatiota, luovuutta ja voimaantumista

 • Itsetuntosi ja luottamuksesi omaan sisäiseen voimaan vahvistuu

 • Henkinen ja fyysinen jaksamisesi sekä yleinen hyvinvointisi lisääntyvät

 • Rohkeutesi ilmentää omaa todellista itseäsi ja omia tunteitasi lisääntyy

 • Aistisi ja yhteytesi omaan korkeampaan tietoisuuteesi sekä intuitioosi herkistyvät

 

KURSSIPÄIVÄN OHJELMA

Opetellaan liikuttamaan omaa elämänvoimaenergiaa ja koetaan koko kehon energeettinen orgasmi erilaisten harjoitteiden kautta. Yhdistytään omaan pyhään voimaamme rakkauden kautta. 

YLEISESTI:

Tämä ainutlaatuinen matka toteutetaan naistenpiirinä tai sekaryhminä, joihin miehet ovat myös tervetulleita. Ryhmissämme jokaisella on mahdollisuus tulla nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Luomme luottamuksellisen, hyväksyvän ja rakkaudellisen ympäristön, jossa on turvallista avautua ja antautua elämänvoimaenergian vapaalle virtaukselle.

 

Elämänvoimaenergian avaaminen itsessä on matka, joka voi vaatia aikaa ja kärsivällisyyttä. Ensimmäinen kerta voi olla tutustumiskerta omaan itseesi ja omaan kehoosi. Näin ollen ensimmäisellä kerralla saatat vain tuntea ja aistia elämänvoimaenergian ilman sen kokonaisvaltaista kokemista. Kurssista saat paljon työkaluja oman sisäisen matkan luomiseen, mitä voit hyödyntää omassa arjessasi.

 

Kurssi toteutetaan Jaanan hieronta ja hyvinvointi tiloissa, Helsingissä, Töölössä. Ruusulankatu 18.

Mukaan mahtuu 6 osallistujaa.

Hinta 150 €. Maksu 2 viikkoa ennen kurssia. Peruutus on tehtävä viikkoa aiemmin, muuten peritään 50 % kurssimaksusta. Maksaa voi mobile paylla tai laskulla.

 

Kurssin osallistujille ensimmäinen hoito Dianalle ja Jaanalle -15%. 

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen ja lisää infoa kurssista.

 

Lähde mukaan unohtumattomalle matkalla oman sisäisen pyhän voimasi äärelle.

 

SEURAAVAT KURSSIPÄIVÄT:

 

 

nappi.png

Kurssin ohjaajat

Picture1.jpg

Diana Nazerova

Näkijä, energiahoitaja

& henkisen kasvun mentori

Diana on toiminut näkijänä, henkisen kasvun mentorina, energiahoitajana ja kouluttajana yli 10 vuoden ajan, avaten ihmisten tietoisuutta ja sydänyhteyttä. Dianalla on vahva yhteys henkimaailmaan. Rakkaudellinen läsnäolo on auttanut monia löytämään itsensä, elämän tarkoitustaan ja potentiaalinsa. Energiahoidoissa monet ovat vapautuneet raskaista energioistaan ja löytäneet sisäisen valonsa uudestaan. Monen ihmisen elämänpolku on saanut pysyvän käänteen tiedostavampaan suuntaan Dianan välittämän tiedon, sekä puhdistavan ja avaavan energian ansiosta. 

Jaana Turtio

Hieronta yrittäjä

Jaana on ainutlaatuinen hieroja, joka osaa lukea ihmisen kehosta syvimpiä tunteita. Hoidot ovat kokonaisvaltaisia, intuitiivisia ja elämänvoima energiaa aktivoivia. Jaana on auttanut monia avautumaan ja vapauttamaan kehon kautta erilaisia tunnelukkoja, jännitystiloja ja stressiä. Jaanan aito läsnäolo on avannut monien ihmisten sydämiä ja rohkaissut oman itsen ilmaisussa. Jaanan avoin olemus on inspiroiva ja mukaansa tempaavaa, tuoden asiakkailleen paljon iloa ja keveyttä. Taustalla hänellä on 8 vuoden kokemus hieroja yrittäjänä Helsingissä, Töölössä. Lisäksi joogaohjaajan, näkijän ja energiahoitajan koulutus.

IMG-20210925-WA0000.jpg

MIKÄ ON FULL BODY ORGASM

Elämänvoimaenergia on pyhää korkeamman tietoisuuden energiaa.

Koko kehon energeettinen orgasmi on elämänvoimaenergian liikuttamista niin, että sen vapautuessa juuri-, ja sakraalichakrasta energia kulkeutuu chakrakanavaa pitkin ylimpiin chakroihin ja palautuu kehänä takaisin alimpiin chakroihin. Tämän elävöittävän energian tunteminen kehossa on mahdollista vain silloin, kun on saavuttanut syvän rentoutumisen tilan ja turvallisuuden tunteen.

 

Chakroissamme olevat tunnelukot, traumat, pelot, jännitystilat yms. estävät chakrojen avautumisen ja elämänvoimaenergian nousemisen. Näin ollen on tärkeätä työskennellä omien tunteiden ja mielen kanssa. Mielen kontrollin ollessa vahva, on vaikeata antautua voimallisen energian vietäväksi. Tämän räjähtävän energian tunteminen ja vapauttaminen voi olla mielelle pelottavaa, sillä silloin meidän täytyy irrottautua täysin mielen hallinnasta ja vapautua antautumisen, tuntemisen ja kokemisen tilaan.

Energeettinen orgasmi eroaa fyysisestä orgasmista siten, että perinteisessä orgasmissa elämänvoimaenergia saattaa tiedostamatta vapautua kehosta pois, jolloin se jättää olon raukeaksi ja väsyneeksi. Koko kehon energeettisessä orgasmissa elämänvoimaenergia jää vaikuttamaan kehoon avaten ja hoitaen aurakehoamme ja chakroja. Energian jäädessä kehoon, se elävöittää ja voimistaa meitä ja tunnet olosi hoidon jälkeen kokonaiseksi ja virkeäksi.

 

Elämänvoimaenergian saavuttaessa sydänchakran, se avaa ja puhdistaa siellä olevia tunteita. Saavuttaessa sydämen ensimmäisen kerran energia purkautuu usein nauruna tai itkuna. Myöhemmin energia kulkeutuu kehossa tasaisemmin.

 

FBO lisäteksti
Lisätekst

Asiakkaiden palautteet

Diana lempeällä ja läsnäolevalla olemuksella luo turvallisen ilmapiirin avautua full body orgasm kokemukselle. Koko kehon energeettinen orgasmi oli hyvin vapauttava ja voimaannuttava kokemus, joka osaltaan auttoi mm. oman luovuuden heräämisessä. Hoidon jälkeen koen ehdottomasti olevani kokonaisempi. Aion hyödyntää opittuja asioita myös omassa makuuhuoneessa. 

ANNA

Kokemus oli itselle järisyttävä. Jo ensimmäisen päivän jälkeen olin ihanan eufoorisessa tilassa. Olin onnellinen jokaisella solullani. Toisen päivän räjähtävät tunteenpurkaukset aiheuttivat jotain hyvin lopullista ja samaan aikaan loputonta. Pelko jäi ja uudenlainen pelottomuus on tuonut elämääni aivan uudenlaista ulottuvuutta. Kotimatkalla laitapuolen kulkija sanoi minulle että: "Matkalla on hyvä olla." Se on juurikin näin <3

KIKA

Anchor 2
bottom of page