top of page
Sunrise over the Wheat Field

Edelliset elämät tulkinta

Lähde tutkimusmatkalle sielusi historiaan ja löydä arvokkaita viestejä tähän hetkeen
 

Feather.png

 

 

Alitajuntamme kätköistä löytyy sielumme inkarnaatioiden muistio eli kirjasto, johon on taltioitu menneiden elämien kokemukset muistiin.

 

Tämä akaasinen kirjasto on usein tiedostamaton osa meitä, josta löytyy valtavasti informaatiota. Tullessamme tietoisemmaksi syvemmästä osasta itseämme, voidaan puhdistaa tässä hetkessä vallitsevia solmukohtia.

 

Edellisen elämän tapahtumat, kesken jääneet asiat, tunteet ja kokemukset ovat alati läsnä energia kehossamme. Näin ollen tunnekokemukset, pelot, traumat ja karmat ovat edelleen osa tarinaamme tässä hetkessä, niiden värähdellessä ympäristöön. Tämä tiedostamaton osa peilautuu ympäristöstä takaisin alleviivaten parantumatonta osaa itseäsi.

 

Nyt sinulla on mahdollisuus kurkistaa pintaa syvemmälle ja löytää vastauksia tähän hetkeen.

 

Teen etänä edellisen elämän katselmuksia hintaan 50 €

 

 Tulkinnan lähetän sinulle äännitteenä joko viestinä, whatsuppiin tai messengeriin.

Maksu etukäteen mobile paylla tai laskuna. Saat kuitin maksusta.

nappi.png

Edelliset elämät kurssi

Näe kokonaisuus ja lähde unohtumattomalle matkalle sisimpääsi
 

Feather.png

Kurssilla yhdistytään omaan itseen ja matkataan ajassa taaksepäin.

 

Monen vuoden kokemuksella olen auttanut ihmisiä yhdistymään omaan alitajuntaan ja työskentelemään sen kanssa. Yhteys omaan sisimpään on auttanut monia oman henkisen polun puhdistustyössä ja suuremman kuvan ymmärtämisessä.

 

Olen myös huomannut miten helppoa alitajuntaan sukaltaminen on, sillä se kaikki tieto on jo meissä. Se on tässä ja nyt. Tärkeintä ja voimaannuttavinta on päästä kokemaan ja näkemään asioita itse. Silloin se on todellista sinulle joka tasolla.

 

Kurssi pidetään Jaanan hieronta ja hyvinvointipaikassa Helsingissä, Töölössä. Ruusulankatu 18

 

Hinta 60e Kesto 3 tuntia. Maksu paikan päällä korttimaksulla tai käteisellä. Peruutathan tulosi vuorokautta aiemmin, muuten peritään 50 % kurssimaksusta.

 

Mukaan mahtuu 8 henkilöä. Voit kerätä myös oman porukan ja sovitaan yhteinen aika. Ilmoitan alle aina seuraavat kurssikerrat.

nappi.png

Kurssin ohjaaja

Picture1.jpg

Diana Nazerova

Näkijä, energiahoitaja

& henkisen kasvun mentori

Diana on toiminut näkijänä, henkisen kasvun mentorina, energiahoitajana ja kouluttajana yli 10 vuoden ajan, avaten ihmisten tietoisuutta ja sydänyhteyttä. Dianalla on vahva yhteys henkimaailmaan. Rakkaudellinen läsnäolo on auttanut monia löytämään itsensä, elämän tarkoitustaan ja potentiaalinsa. Energiahoidoissa monet ovat vapautuneet raskaista energioistaan ja löytäneet sisäisen valonsa uudestaan. Monen ihmisen elämänpolku on saanut pysyvän käänteen tiedostavampaan suuntaan Dianan välittämän tiedon, sekä puhdistavan ja avaavan energian ansiosta. 

Anchor 2
bottom of page